Sidst opdateret: 11. februar 2021
Skip Navigation Links.

Motorcyklerne - Forhistorien

Efter 17 år som billist fik jeg langt om længe slået en lille djævel ihjel: Det var den lille forældre-djævel, som engang havde formanet mig til IKKE NOGENSINDE at tage et motorcykelkørekort - og SLET ikke at købe een sådan djævlemaskine. Død og ødelæggelse - det var, hvad der var i vente, hvis man satte sig op på sådan een!

Mange år er gået, og mine tanker er svirret omkring motorcykler hver eneste sommer, når man har siddet i en varm blikdåse og har set mc'erne brumme forbi. Alligevel har forældredjævelen siddet dér på skulderen, og har sagt: "Du slår dig ihjel, Peter. Du er for stort et legebarn, til at kunne beherske så´n én"

Heldigvis fik vi et barn, og det satte tingene i et andet perspektiv: Jeg var nu en ansvarsbevidst FAR! Tro mig; det betyder faktisk en del for ens oplevelse af ansvar, at man får et barn. Jeg var nu overbevist om, at jeg ville gribe tingene forsigtigt an, og køre fornuftigt. Forældredjævelen fik klar beked: Bort fra min skulder - jeg bestemmer! NU skulle det være!

Mine børns mor - var heller ikke alt for begejstret ved tanken, men hun mente heldigvis, at jeg nu nok kunne styre dén slags selv.

Datteren er i nogen grad grad grebet af MC'ens glæder - se her.